Vilken snäppram passar dig?

Smidig, billig och enkel att hantera. Fördelarna är många i att välja snäppramar framför andra ramalternativ när exempelvis affischer ska sättas upp. Eftersom efterfrågan är stor har det även skapats en rad olika modeller som därmed möter olika behov. Vilken snäppram passar dig?

Dubbelsidiga fönsterramar

Fördelen med dubbelsidiga snäppramar är att man sätta två olika budskap som därmed visas åt bägge hållen. De kan exempelvis monteras på ett fönster vilket gör att de utanför fönstret kan se att det är öppet medan de innanför ser reklam eller prislistor. Ett effektivt sätt att utnyttja ytorna.

Vattentät

De flesta ramar och hållare används inomhus. Det kan vara i butiker, som information inom ett företag eller reklam i offentliga miljöer. Vill man sätta upp ramarna utomhus bör man däremot söka efter vattentäta snäppramar. Ramar som därmed håller fukt och väta borta från den affisch som monteras i hållaren. Prismässigt blir dessa något dyrare just på grund av den ökade funktionen. Men det är näst intill ett måste om de ska sitta ute.

LED-ramar med snäpp

Ännu ett alternativ är att välja snäppramar med LED-belysning. Prismässigt ligger de på 3 – 4 gånger så dyrt som klassiska snäppramar men här ges även en riktigt smidig funktion i belysningen. Kring ramen går en mindre LED-belysning vilket innebär att budskapet står ut betydligt mer än vid en klassisk ram. De brukar även ha en antireflexplatta överst för att ljuset inte ska reflekteras i glaset. En stor fördel med dessa är även att budskapet syns när det är skymning eller överlag på mörkare ställen. Eftersom LED drar otroligt lite energi kan lamporna vara på större delen av dagen.

Snäppramar med stark belysning för utomhusbruk

Nu ställs de allra högsta kraven. För det första behöver belysningen vara starkare än om den enbart används inomhus. För det andra krävs att de är vattentäta för att både skydda belysning och affischen. Man får räkna med priser på några tusenlappar för hållare som är normalstora. En enkel snäppram för någon hundralapp? Eller ska den ha belysning och vara utomhus så du behöver betala ett par tusen? Med flera olika modeller hittas ofta en ram som passar. Köpa snäppramar & affischramar? Här finns varje sort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *