Tygkassar för bättre exponering

Vad gäller presentreklam och profilprodukter är det få artiklar som är så uppskattade som tygkassar. Dessa används ofta långt efter att man fått den och blir ofta en favoritprodukt i vardagen. För den som valt att använda ett intressant eller känt budskap, finns stora möjligheter att genom dessa profilvaror nå en större publik. När man står i valet mellan olika tygkassar finns det ett antal viktiga frågor man bör ställa sig. Dels handlar det om valet av material, men också om storlek, funktion, färg och stil.

Hållbar tygkasse

Om man vill minimera den negativa effekten på naturen, bör man välja biologiskt hållbara varianter. Det finns allt ifrån bambu till syntetmaterial där återvinning varit i fokus. Kanske är nedbrytbara alternativ någonting som passar den hållning man som företag valt att ha utåt? En faktor man också kan ha med sig när man skall teckna en beställning av dessa, är att man återanvänder kassen under åratal om det träffar bra. En plastkasse behöver vara mycket enkel att bryta ner för att närma sig en hållbar funktion. En tygkasse kasseras däremot inte efter några timmar. På så vis är det inte bara ett sätt att marknadsföra sin verksamhet, utan också ett sätt att fokusera på innovation och naturvänlig aktivitet.

Flera av de tygkassar man använder inom presentreklam går att beställa i olika antal. För ett bra pris finns ofta större volymer som alternativ. Skulle man vilja testa en uppsättning varor innan man gör en större beställning, finns ofta testalternativ eller mindre antal till ett högre pris. Om man vill ha bra förutsättningar att exponera sitt företag i en uppsjö situationer, är det alltid bra att ha ett antal tygkassar redo. Att trycka upp produkterna går generellt ganska snabbt även om det i perioder kan ta längre tid. En order som fungerar som en backup vid snabba event, försäljningstillfällen eller aktiviteter är därför någonting som uppskattas av många kunder. För den som gör iordning mallar och bilder att använda i tryckning är det bra att gå igenom färger och skärpa. Detta kan annars vara någonting som förvånar när man får sina tygkassar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *