Testa coworking i Stockholm

Med en ny lokal kan nya möjligheter uppstå, så varför inte testa att flytta verksamheten till en coworking-space i Stockholm. Ett delat kontor är en plats där olika inspirerande företag möts och samverkar. Från att hålla i presentationer online till fysiska möten över en god kopp kaffe, kan coworking väcka liv i arbetsglädjen. Det erbjuds många varierande möjligheter till coworking i Stockholm med omnejd, beroende på vad man önskar ha närhet till; flygplatsen, en tågstation, vackra gamla kvarter eller motionsspår att nyttja till friskvård och walk-and-talk.

Så funkar ett abonnemang på coworking

Att arbeta i en coworking space är väldigt flexibelt och smidigt. På många kontor erbjuds det månadsabonnemang så att man kan hyra lagom antal platser för kommande månad, vilket gör att ett företag i farten lätt kan få rätt antal platser. Många kontor erbjuder uppemot 50 platser, men brukar också ha som lägsta antal 2-4 stycken platser per bolag. Det kan alltså finnas både stora och små aktörer under samma tak.

Detta kan ingå i ett coworking-kontor i Stockholm

För att vara ett attraktivt alternativ för sina kontorsgäster har de flesta coworking spaces många förmåner för sina kunder. Dessa inkluderar t.ex. saker som parkeringsplatser, kaffe, höj- och sänkbara skrivbord och en kafeteria. Många kontor erbjuder också möjlighet för cykelpendlare att parkera cykeln säkert och ta sig en dusch efter cyklingen, och för hundägare att ha med sig sin hund till kontoret. Beroende på vilken kravlista man har kan de allra flesta hitta ett kontor för coworking som de trivs med.

Tre saker att känna till om coworking

  • Coworking har varit modernt i några års tid, och ökar flexibiliteten för många företag. Med flexibla kontorslösningar får man tillgång till lokaler som annars kanske inte hade funnits på företagets kontor, t.ex. konferensrum och liknande.
  • Tanken bakom coworking är att skapa kontakt mellan personer i olika verksamheter, och att ge möjlighet till inspirerande möten som annars inte hade uppstått. Detta gör arbetsmiljön mycket mer stimulerande än att sitta separat, och kan bidra till radikalt nytänkande!
  • I de flesta fall är aktörer inom coworking väldigt seriösa, men det är alltid klokt att ta det säkra före det osäkra när man går in i avtal om kontorslokaler, så var noggrann med kontraktet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *