Gåvokort som sommarpresenter till anställda

Sommarpresenter till anställda är ett enkelt sätt att visa uppskattning som arbetsgivare. Att välja ut något som passar för alla i personalstyrkan är dock inte det lättaste, allra helst inte om det gäller många personer. Ännu svårare blir det förstås om det är många personer, i olika åldrar och med olika intressen.

Det finns dock en lösning på problemet och det är att välja gåvokort som presenter. Läs mer om vad det är, dess fördelar och var dom går att hitta här.

Fördelar med gåvokort

Sommarpresenter till anställda är som sagt ett enkelt sätt att visa uppskattning men det kan också vara svårt att hitta en specifik sak som passar för alla i personalen. Lösningen på problemet kan vara att ge bort gåvokort och det är något som kommit att bli populärt dom senaste åren. Men vad är det egentligen? 

Enkelt förklarat är ett gåvokort ungefär som ett presentkort, som kan lösas in mot olika prylar. Vad det är för saker beror lite på vilket gåvokort som väljs men vanligen finns ett brett sortiment att välja bland, med alltifrån köksprodukter så som knivar och skärbrädor till inredning och elektronik.

Här är dom stora fördelarna med att välja gåvokort som sommarpresent till anställda:

  • Något som passar för dom flesta – i stället för att försöka hitta en sak som ska passa för alla anställda kan alla i personalen i stället välja det dom vill ha själva.
  • Enkelt att välja en summa – Gåvokort finns att välja för olika summor och mottagarna kan sedan välja något ur den aktuella prisklassen.

Hitta gåvokort som sommarpresenter till anställda

Att hitta gåvokort som sommarpresenter till anställda kan vara lite lurigt, eftersom många återförsäljare av dessa kort säljer dom efter säsong. Allra vanligast verkar det vara att ge bort gåvokort till jul och ett sådant kanske inte är så kul att få inför sommarsemestern – och finns kanske heller inte tillgängliga i maj eller juni.

Det finns dock leverantörer som erbjuder kort som passar till sommaren och dom går att få både som fysiska kort och som digitala. Enklaste sättet att hitta dessa är att söka på nätet för att se vilka leverantörer som har ett sortiment för den aktuella perioden.

Gåvokort är kort och gott ett bra alternativ på sommarpresenter till anställda – enkla att köpa in och ger stor valmöjlighet till mottagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *