Konferensanläggningar på vackra Lidingö

Konferens på Lidingö

Söker du efter en konferensanläggning nära innerstan men vackert belägen i natursköna omgivningar? Varför inte besöka någon av Lidingös många konferensanläggningar.

Bara 20 minuter från innerstan och en knapp timme från Arlanda ligger vackra Lidingö, med utsikt över havet och närhet till naturen. Här finns konferensanläggningar för alla smaker.

Skräddarsy din konferensupplevelse

Oavsett om du föredrar lyx eller mysig hemmakänsla finner du det här. Är konferensen för ett stort sällskap väljer du någon av de större anläggningarna, och är konferensen för ett mindre sällskap finner du mindre, mer privata anläggningar, med avskilt läge så att ni inte störs av andra gäster. Kontakta konferensanläggningen så kan ni tillsammans hitta en lösning som passar just er konferens.

Lidingös konferensanläggningar vet de hur viktig upplevelse en konferens kan vara för ett företag, en organisation etc. De är därför mycket måna om att upplevelsen ska bli just som ni tänkt er.

På Lidingös konferensanläggningar ser de till helhetsupplevelsen. Förutom vacker arkitektur och praktiska anläggningar med modern teknik och generösa ytor finns här fina restauranger med god mat och vacker utsikt. Behöver ni övernatta kan ni göra det med hög komfort, och avnjuta en hälsosam frukost morgonen efter.

Här kan du hålla flerdagarskonferenser eller endagskonferenser, oavsett vilket garanterar vi ett inspirerande möte med möjlighet till ro och eftertanke.

Om du ska anordna en internationell konferens är det perfekt att låta deltagarna uppleva vackra Lidingö i kombination med konferensen.

Det är viktigt med paus och rörelse även under konferenser. Förutom närhet till hav och natur erbjuder Lidingös konferensanläggningar därför ett stort utbud av aktiviteter, såsom båtturer, matlagningskurser och vinprovning, för att bara nämna några.

Närheten till innerstan innebär att ni inte behöver använda värdefull konferenstid till resor. Varför inte använda den tid som blir över till att lära känna varandra bättre eller bara njuta av naturen.

Extra lyx

Kanske vill du skämma bort konferensdeltagarna lite extra, då kan du kombinera konferensen med en spaupplevelse. På Lidingö finns många span som erbjuder varma och kalla bad, bastu, massage, skönhetsbehandlingar med mera.

Detta i kombination med en lyxig middag på någon av Lidingös många fina restauranger och vi garanterar att deltagarna kommer att lämna konferensen mer än nöjda.

Oavsett vilken anläggning eller vilket konferenspaket du väljer kommer deltagarna garanterat att lämna konferensen nöjda efter dagarna på Lidingö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *