Outsourca din kontorsstädning i Stockholm!

Outsourca din kontorsstädning i Stockholm!

Om du driver ett företag med ett mindre till medelstort kontor har du kanske inte avtal idag med en städfirma, utan förlitar dig istället på att dina medarbetare ska hålla kontoret rent och städat. Det finns flera anledningar till varför det är en bättre lösning att outsourca kontorsstädningen. Att lägga ut din kontorsstädning i Stockholm på entreprenad kan gynna hela din verksamhet och faktiskt innebära en kostnadsbesparing på sikt. Här berättar vi varför du bör outsourca städningen av ditt kontor.

Fokusera på kärnverksamheten

Företagets kärnverksamhet är den del av verksamheten som genererar intäkter. Oavsett vilken bransch du är verksam inom är soptömning, damning, städning av badrum och andra sysslor relaterade till städning sannolikt inte en del av kärnverksamheten. Därmed genererar de heller inga intäkter, så varför ödsla tid på städningen?

Det är i och för sig viktigt att kontoret hålls rent och städat, men städningen är en uppgift som du lätt kan anlita en extern aktör för. Att outsourca kontorsstädningen gör det möjligt för dig att slippa anställa städpersonal och istället fokusera på att anställa och behålla de medarbetare vars kunskaper bidrar till företagets framgång.

Minska kostnaden för din kontorsstädning i Stockholm

Att anställa egna städare för att utföra kontorsstädning i Stockholm är nästan som att bedriva en mindre verksamhet i verksamheten. Du behöver lägga pengar på att införskaffa städutrustning såsom dammsugare, städprodukter och annat som behövs för att utföra städningen av kontoret. Du måste också anställa medarbetare för att utföra städningen och avvara personalresurser till att övervaka arbetet och säkerställa att städningen håller en god kvalitet. Utöver detta behöver du betala lön till städarna samt arbetsgivaravgifter och eventuell sjuklön. Dessa kostnader kan snabbt skena iväg.

När du lägger ut din kontorsstädning i Stockholm till en städfirma, är det istället städfirman som får stå för dessa kostnader. Städbolaget ansvarar för att förse städpersonalen med den utrustning som krävs för att utföra jobbet. Även om det vid en första anblick kan framstå som en ganska stor kostnad att anlita en städfirma, kan det således snarare innebära en kostnadsbesparing för företaget att lägga ut städningen på entreprenad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *