Hur presenterar du ditt tjänsteföretag?

Hur presenterar du ditt tjänsteföretag?

Att ha en tydlig och informativ hemsida är viktigt. Inte minst för tjänsteföretag där det inte är lika lätt för kunden att veta vad som egentligen erbjuds. Det behöver inte vara svårt vilket visas med exempel från malarestockholm.nu där just en målare i Stockholm valt att jobba brett och tydligt.

Börja med det allmänna

Om du går in på sidan malarestockholm.nu är chansen stor att du söker en målare i Stockholm. Det kan tyckas uppenbart men det är ändå viktigt att möta upp besökarens förväntningar direkt i text och bild. I detta fall framgår det även i första meningen att de är ”duktiga målare i Stockholm”. Som besökaren får man en bekräftelse på att man hamnat rätt under bilder på nymålade väggar, färgpaletter och penslar.

Att direkt presenteras avancerade måleritermer, vilka färger som används eller de senaste råden inom måleribranschen är inte aktuellt. I alla fall inte i ett första skede.

Snabb och enkel kontakt

Att komma i kontakt med tjänsteföretaget ska vara enkelt. Till största sannolikhet kommer du kontakta tre till fem målare i Stockholm för att få offert. Att du behöva leta efter kontaktuppgifterna kan innebära att du väljer något annat företag. Till skillnad mot E-handlare bör tjänsteföretag lyfta upp sina kontaktuppgifter betydligt mer.

På malarestockholm.nu har man länk til kontaktuppgifterna direkt i första stycket och i en annan färg än övrig text. Därmed kan man enkelt se hur kontakt kan tas med företaget varpå man kan få sin offert utan några problem.

Vad gör ni?

Nu kommer frågan – Vad gör ni? Det kan låta självklart att en målare i Stockholm erbjuder olika målningsuppdrag inom detta område. Men alla målare kan utföra alla uppdrag. Att vara tydlig har alltid sina fördelar.

Genomför företaget ommålningar av villor och andra byggnader, renoverar fönster eller gör motiv i trappuppgångar. Kan målning ske i industrier som har extra höga krav?

I detta fall har man valt att presentera de viktigaste tjänsterna på hemsidans startsida och sedan en mer utförlig lista på en undersida. Här nämns även en rad olika tjänster som kan förtydliga för kunden vad man kan hjälpa till med.

Gå in på malarestockholm.nu och se hur enkelt det kan presenteras utan att man tummar på kvalité gällande information och konvertering. Detta med tjänster, kontakt och presentation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *