Hur fungerar en tarotlinje?

Tarotkort har funnits sedan en lång tid tillbaka. Vissa menar att det användes redan av faraonerna i Egypten, och att kunskapen fördes vidare och till slut nedtecknades. Enligt Tarotguiderna.nu finns det belägg för att det åtminstone har använts sedan 1300-talet.

Tarot är alltså ingen ny vetskap. På senare tid har det dock kommit fram ett nytt sätt att få medial rådgivning på – genom tarotlinje. Det innebär att man ringer ett medium och får rådgivning över telefon. En del känner sig inte riktigt bekväma med detta, och föredrar att möta ett medium i person. Andra anser dock att det är ett utmärkt sätt att få rådgivning på, speciellt om man inte bor i eller nära en större stad där det finns möjlighet att få rådgivning öga mot öga.

Hur fungerar det?

Precis som Tarotguiderna.nu skriver är det mycket viktigt att man känner förtroende för den som svarar på andra sidan luren. God tolkning förutsätter god kontakt och dialog mellan den som ska rådgivas, och den som ska rådgiva. Utan god kontakt är det svårt för mediumet att tolka det som korten säger. Själva tolkningen är minst lika viktig – om inte viktigare – än hur korten läggs rent fysiskt.

Jobbar man som medium med brottlinje är man ofta mycket erfaren med sin metod. Samtidigt kan det givetvis finnas skillnader i hur väl mediumet upplevs tolka. Därför kan man behöva gå till ett par olika vägledare innan man känner att man hittar rätt.

Innan du ringer är det bra att förbereda ett par tydliga frågor eller områden du vill prata om. Det här förenklar mediumets arbete och gör att samtalet flyter på. Tarotlinje är inte gratis – vanligtvis tas det ut en avgift per minut.

I vilka syften ringer man en tarotlinje?

Tarotguiderna.nu skriver att det finns olika anledningar till att människor väljer att ringa en tarotlinje. Många gånger handlar det om följande områden:

  • Pengar
  • Karriär
  • Relationer
  • Framtiden i allmänhet.

Den som lägger korten följer samtalet som kan ge vägledning och råd till den som ringer. För många känns det ovant att ringa för första gången, men det är inte ovanligt att man återkommer senare för fler tips och råd. Det finns inget bestämt sätt för hur korten ska tolkas – utan det är upp till er, kan man läsa på Tarotguiderna.nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *