Behov av målare i Gävle?

Oavsett om du vill skapa stor förändring i hemmet eller endast måla om ett rum, kan en målare i Gävle garanterat hjälpa till. Ny väggfärg kan vara som natt eller dag. Ett rum kan helt plötsligt kännas stort, litet, inbjudande eller mysigt. Förutom färgval har du naturligtvis även tusentals nyanser att välja bland. För att du ska bli nöjd med färgen kan det vara värt att begära ett par olika färgprover som du kan testmåla med hemma direkt på väggen. Då får du möjlighet att se hur färgen förändras i olika ljus samt om du tycker om nyansen. När du väl hittat rätt färg kan du anlita en målare i Gävle som gör drömmen till verklighet.

Våga färg

Precis som med mycket annat går även inredningstrender i vågor. Vita väggar och tak har varit populärt och ett säkert kort i många år men nu ser vi en tydlig vändning. Folk vill ha mer färg i hemmet och våga mer mönster. När du anlitar en målare i Gävle kan du med fördel passa på att måla en eller alla väggar i en annan färg eller till och med taket. Tänk dock på att mörka väggar ofta kan skapa en illusion om att rummet är mindre än vad det egentligen är. Men har du utrymme och takhöjd finns det naturligtvis inget som säger att det är något negativt. Just nu är färger som stålblått, denim, gasolin och granit. Det går även utmärkt att måla endast en vägg, en så kallad fondvägg. Det är även populärt att tapetsera en fondvägg om man inte vill köra tapet över hela rummet.

Tänk på innan du anlitar målare i Gävle

För att undvika missförstånd och för att du ska bli så nöjd som möjligt är det vissa saker som är bra att tänka på. Bland annat är det viktigt att du beskriver för målaren exakt hur du vill ha det. Visa gärna bilder också för att göra det så tydligt som möjligt. Därefter bör du aldrig gå direkt på försa bästa målerifirma. Jämför istället några olika företag och begär offert från tre, fyra stycken. Sedan är det också viktigt att även ställer följande frågor:

  • Har företaget F-skatt?
  • Be att få referenser från tidigare kunder
  • Se till att få allt tydligt nedskrivet på kontrakt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *