Hitta ”Drop-in” HLR Utbildning i Stockholm

Hitta ”Drop-in” HLR Utbildning i Stockholm

På större företag är det mycket vanligt att HLR utbildning på gemensamma utbildningsdagar. De anställda får, i omgångar, utbildningen som kan rädda liv. Men för småföretagaren eller den som helt driver eget företag är det inte försvarbart att beställa en egen utbildning. Det är för dessa som Drop-in utbildningar i HLR erbjuds runt om i Stockholm.

Så anmäler du dig

  • Sök passande utbildning
  • Anmäl intresse
  • Få bekräftelse
  • Genomför utbildningen

Börja med att söka efter passande HLR Utbildning. Dessa finns både i grundutförande där grundläggande hjärt- och lungräddning genomförs samt i avancerad nivå. Många utbildningar har däremot även lagt till momentet att använda hjärtstartare som finns i både offentliga lokaler och hos många företag.

De längre utbildningarna har både HLR, Första hjälpen samt hjärtstartare. Känner du dig osäker på vilken kurs som passar kan utbildningsföretaget kontaktas för att hitta en passande lösning och upplägg.

Det vanligaste är att tid, plats och kostnad presenteras på deras hemsidor vilket gör det lätt att jämföra tillgänglighet och kostnad. Här finns även information om hur anmälan kan ske till de olika utbildningarna.

Eftersom det alltid finns en begränsning för hur många som kan gå på en utbildning samtidigt är det viktigt att vänta in en bekräftelse som bevisar att anmälan är genomförd och att man förväntas komma på utbildningen.

HLR Utbildning i Stockholm – Nu även digitalt

När Coronaviruset lamslog Sverige (i början av 2020) blev många företag tvungna att hitta nya lösningar för att nå ut med sina tjänster och produkter. I Stockholm valde flera utbildningsföretag att ta steget mot att bli mer digitala. Det har visserligen varit möjligt att gå digital HLR utbildning innan men omväxlingen mot allt mer digitala lösningar tog extrem fart när social distansering blev viktigt.

Därmed öppnade det upp sig för flera olika digitala utbildningsalternativ. Inom HLR går det idag att gå allt från grundläggande HLR-utbildningar till kompletterande utbildningar digitalt. Däremot ska dessa inte likställas med en utbildning där personalen får en lärarledd lektion och praktiska övningar. Men som komplement kan det fungera utmärkt. Även dessa finns som ”Drop-in” vilket därmed även står på företagens hemsidor. Fördelen är att utbildaren kan sitta i Stockholm – och deltagarna över hela världen.

Kostnad för ”Drop-in”

Vad en utbildning kostar beror både på hur många som gruppen kan bestå av, vilka moment som ska ingå och kompetens på utbildarna. Att bara jämföra pris kan därmed bli rejält missvisande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *