Budbee Transport WooCommerce

Idag kan man skicka paket över hela världen, ofta till ett relativt lågt pris. Detta beror framförallt på:

  • Färre handelshinder
  • En ökad handel sker länder sinsemellan
  • 
Ju fler unioner och samarbeten som uppstår desto billigare brukar det bli då tullavgifter kan slopas på varor från samarbetsländer.

Men en annan anledning till att det blir billigare är att processen blir mer och mer automatiserad. Det är precis detta Budbee Transport WooCommerce är till för. Tjänsten automatiserar logistikprocessen hos webbutiker och gör att man inte behöver betala lön till någon som sitter och manuellt arrangerar alla delar av logistiken när det handlar om att skicka paket.

Mer om tjänsten Budbee Transport WooCommerce

Budbee Transport WooCommerce är ett tillägg till en redan existerande hemsida inom e-plattformen WooCommerce. Det är en mjukvara som kallas för integrationstjänst, eller ett plug in. Den installeras av användaren som efter val av inställningar kan använda den utifrån egna preferenser. När en kund genomför en order i webbutiken översätter detta plugin informationen till en fraktsedel. För användaren är det bara att godkänna ordern och sedan skickas den iväg med logistikföretaget Budbee.

Om WooCommerce

Tjänsten fungerar alltså endast på nätbutiker som drivs på e-plattformen WooCommerce. Det är den största och mest utvecklade plattformen för nätbaserade butiker som har en hemsida som använder sig av WordPress. WordPress är i sin tur den största webbplats-skaparen med över en tredjedel av webbens hemsidor som användare. En fördel med att använda WooCommerce är alltså att deras tjänster lämpar sig för WordPress hemsidor – med andra ord, en stor del av webben. WooCommerce garanterar säker betalning med över 140 regionspecifika betalningssätt för kunderna hos webbutikerna. Det är gratis att starta en nätbutik här och det finns många tilläggstjänster som erbjuder enklare hantering av nätbutiker.

Omdömen

Det går att hitta omdömen på nätet av samtliga involverade parter, både WooCommerce, Budbee och WordPress. På vardera hemsida finns flikar med omdömen där man kan få en bra uppfattning av tjänsten och dess resultat. Tack vare hur väletablerat dessa företag ges en bra garanti om att få den hjälp kunden behöver. Alla frågor besvaras även på hemsidorna och det finns kundtjänst för den som önskar ytterligare hjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *