Överväg att köpa griffeltavlor att använda i skyltningen

Minns du den senaste gången då du såg en griffeltavla användas i marknadsföringssyfte? Fick skylten dig att fundera när du gick förbi den på gatan eller trottoaren? Kanske etsade den rent av fast sig i ditt minne under en längre tid därefter? I sådana fall vet du varför företag väljer att köpa griffeltavlor och använda sig av dessa i sin marknadsföring. Fortsätt att läsa för att få reda på vilka fördelarna med dessa gammalmodiga skyltar är!

Traditionell marknadsföring är en viktig komponent i omniupplevelsen

Det sätt på vilket vi konsumenter väljer att utföra våra ärenden i handeln har utvecklats en hel del på bara ett decennium eller två. Idag är det inte fullt lika vanligt att vi går omkring i stora butiker på helgerna och ägnar hela dagarna åt att shoppa. Istället gör vi många av våra köp på nätet eller genom så kallade omniupplevelse, det vill säga att flera olika kanaler ingår i vår köpupplevelse.

 

Men även om tekniken ständigt går framåt finns det fortfarande skäl för företag att köpa griffeltavlor och använda sig av dessa som skyltar. Sådan skyltning kan nämligen ha en stor inverkan på vilka val vi gör och vad vi väljer att handla. Detta gäller inte minst när det kommer till lite mindre, lokala butiker. Vill ni köpa griffeltavlor så har ni funnit rätt leverantör.

3 skäl för företag att köpa griffeltavlor att skylta med

Det finns flera olika skäl för företag att överväga denna möjlighet:

 

  • Traditionella skyltar drar ögonen åt sig. Ett skäl för företag att köpa griffeltavlor att skylta med är att traditionell skyltning som denna drar ögonen till sig.
  • Skyltningen är varumärkesbyggande. I en värld med ett enormt digitalt brus är det svårt att bygga varumärkeskännedom. Men med en traditionell skylt som denna kan du enklare få förbipasserande konsumenter att upptäcka och känna igen ditt varumärke.
  • Det är enkelt att komma igång. Det är dessutom lätt att komma igång med denna typ av skyltning och du behöver inte köpa in särskilt många produkter för att börja med den. Allt som egentligen krävs är en griffeltavla att använda som skylt och några griffelkritor att skriva på den med. Sedan kan du använda din fantasi för att skapa en kreativ och iögonfallande skylt att ställa ut på trottoaren!