Jobba smartare

En del kan tycka att telefoni idag är komplicerat. Det finns många olika aktörer som alla erbjuder olika telefonilösningar. Det är en helt ny värld av olika begrepp och tekniska termer att sätta sig in i. Även om det kan te sig krångligt så är det viktigt att du lägger ner lite tid och energi på att sätta dig in i hur moderna telefonilösningar av idag fungerar. Det kommer att löna sig i det långa loppet och du kommer att spara in både tid och pengar. Dessutom kommer din kundservice bli mycket bättre. Det finns många företag som hjälper dig och ditt företag at hitta en helhetslösning för er telefoni.

Nya telefonilösningar

Den nya tekniken skapar nya möjligheter som förbättrar kundupplevelsen och underlättar den interna kommunikationen. Idag har alla företag tillgång till smarta telefonilösningar. Det innebär att du kan jobba precis vart som helst eller ha möten med dina medarbetare i din webbläsare. För den som reser mycket finns det speciella abonnemang med fasta priser. Det är också mycket populärt med virtuell telefoni och molntjänster. Då brukar man hyra den tekniska utrustningen och man slipper lägga tid på uppdateringar och tekniskt underhåll. Teknisk support ingår dessutom i abonnemanget.

En mobilväxel

En mobilväxel erbjuder många olika fördelar. Era kunder behöver bara ett telefonnummer för att kunna nå er. Oavsett om ni på företaget för stunden använder en fast telefon, mobiltelefon eller en telefon i datorn, så kallad ”softphone”. Du och dina kollegor kan alltid nås, vare sig ni är inne på kontoret eller inte. Det är mycket enkelt att hänvisa vidare telefonsamtal genom en applikation som alla medarbetare kan ladda ner på sin mobiltelefon. Genom appen ser man enkelt i växeln vilken status alla medarbetare har och om de är tillgängliga för samtal eller inte. Appen går också att använda från en dator.

Molnbaserad

De olika molnbaserade växeltjänster som erbjuds är enkla att hantera och har stor effektivitet. De uppdateras kontinuerligt med de senaste funktionerna i syfte att underlätta och öka användbarhet. Skulle ett tekniskt problem uppstå så får ni alltid snabbt support. Det är enkelt att både skicka och ta emot SMS från en mobil växel. Man ser alltid kundens nummer och hur länge hen har väntat. Ljudet är mycket bättre jämfört med andra telefonilösningar och det är enkelt att koppla vidare kunder till rätt person. De flesta företag ger dig möjlighet att välja vilken operatör som du vill till skillnad från en traditionell växel där du ofta är bunden till en viss operatör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *