Jämför mobiloperatörer mot varandra

Nu är det lättare att välja rätt mobiloperatör! För kunder som jämför mobiloperatörer mot varandra har blir det möjligt att välja rätt mobiloperatör för behoven. Men att samla information om alla marknadens operatörer är inte gjort i en handvändning, så att använda sig av en bra jämförelsetjänst är ett smart sätt att spara tid — och pengar. Tjänster för jämförelse av mobiloperatörer har funnits i många år, och de är idag nästan en självklarhet för de flesta som funderar på att teckna ett nytt abonnemang eller byta operatör.

Fyra saker som är bra att jämföra med olika mobiloperatörer

 • Priset
  Det säger ju sig självt, ingen vill betala mer än nödvändigt för sin mobiltelefoni.
 • Täckningsområdet
  Kommer operatören att kunna leverera stabil täckning där man brukar befinna sig? Kommer det att gå att surfa tillräckligt snabbt? Idag har de flesta mobiloperatörer bra täckning i städerna, men för den som ofta befinner sig på landsbygden eller bor i en mindre ort blir det desto mer intressant att jämföra täckningskartor.
 • Paketet
  Erbjuder operatören det du behöver och vill betala för? De flesta användare surfar idag mer än de ringer, men det gäller inte för alla. Vissa operatörer erbjuder fastpris för alla tjänster, medan andra ger en viss pott per månad och tar extra betalt för det man ringer och surfar utöver det. Månadskostnaden är i det senare fallet lägre, men om man konsumerar mer än det var tänkt blir det snabbt dyrare än ett fastpris-abonnemang.
 • Specialerbjudanden
  De flesta operatörer är idag medvetna om att de kan hitta fler kunder genom att erbjuda särskilda deals för t.ex. seniorer, barn och ungdomar, samt studenter. Genom att hålla ögonen öppna för den här typen av erbjudanden kan man spara hundralappar varje månad.

Så funkar en jämförelsetjänst för mobiloperatörer

En jämförelsetjänst för mobiloperatörer ger i regel en snabb överblick över de operatörer som har valt att ansluta sig till tjänsten, och länkar sedan vidare till respektive operatör så att man får läsa det finstilta på deras egen hemsida. Genom att använda en jämförelsetjänst går det mycket fortare att vaska fram den bästa mobiloperatören än att läsa på om varje enskild operatör. Dessutom har tjänsten sammanställt specialerbjudanden från de olika operatörerna, som kanske inte syns direkt på deras startsida annars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *